Teknisk innesäljare till Sund Birsta

Ort

Sundsvall

Omfattning

Heltid

Sista ansökningsdatum

Urval sker löpande

  • Motiveras du av att skapa långsiktiga kundrelationer och gillar att göra affärer med fokus på kundens bästa i en internationell miljö?
  • Tycker du om att ge god service och är en skicklig administratör?
  • Trivs du i en roll där både problemlösning och affärsmässighet är viktigt?
  • Är du en prestigelös, nyfiken lagspelare?
  • Vill du vara en del av ett framgångsrik globalt företag med korta beslutsvägar och fokus på utveckling?

Sund Birsta förstärker laget och stämmer det här in på dig då är det dig vi söker!

Vilka är vi

Sund Birsta AB är en världsledande leverantör av hanteringsutrustning till valsverk. Företaget har ca 120 anställda i Sverige, USA och Kina och huvudkontoret är placerat i Sundsvall. Sund Birsta är en del av Danieli Group som är en av världens ledande leverantörer av kompletta stål- och valsverk. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, mår bra och är motiverad. Därför jobbar vi aktivt med att utveckla vår kultur och att skapa en miljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas.

Beskrivning av tjänsten

Din arbetsdag är fylld av kontakter, bestående av förfrågningar på reservdelar och service, maskinuppgraderingar och reparationer från kunder, kollegor eller från koncernkollegor inom Danieligruppen.

Du arbetar i huvudsak självständigt med eget ansvar över ett bestämt geografiskt marknadsområde. Du och Area Manager bildar också ett team där ni tillsammans utifrån ett marknadsperspektiv sätter strategi och handlingsplan. Ni tillsammans är Sund Birstas ansikten utåt och ni är viktiga kuggar i vårt försäljningsmaskineri.

Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stor erfarenhet av både teknik och försäljning och därför är det viktigt att även du vill bidra till gruppen.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har någon form av teknisk utbildning eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Då stor del av kommunikationen sker med internationella kunder så är goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift en förutsättning. Andra språk som t.ex. tyska, italienska, franska eller spanska är också bra. Det är viktigt att du är en erfaren användare av program inom MS Office.

Vem är du

Som person är du ansvarstagande och trivs i en serviceinriktad roll med stort eget ansvar. Både struktur och noggrannhet är av stor vikt. Du kan se både detaljer och samtidigt ha koll på helheten. Du har viljan att utvecklas och trivs både med att jobba självständigt och i grupp och har god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift.

Kontakt

För mer information eller frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef: Henrik Andersson, henrik.andersson@sundbirsta.com.

För frågor om rekryteringsprocessen kontakta career@sundbirsta.com

Ansökan

Tjänsten avser heltid, anställning hos Sund Birsta med placering i Sundsvall. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Välkommen med din ansökan!

Teknisk innesäljare till Sund Birsta